Tennisweekend nabij Den Haag

Tennisweekend Den Haag

Bij het Expeditie Tennisweekend in Zoetermeer – nabij Den Haag – ligt de focus op het verbeteren van je techniek, tactiek en mindset. Vlakbij zee werken we volop aan je tennisspel en op zonnige dagen gaan we ’s avonds heerlijk met elkaar eten op het strand. Tussen de trainingen door is er voldoende tijd om een hapje of drankje te doen bij twee gezellige horecagelegenheden aan het water, direct naast de tennisbanen.

Reisinformatie

Tijdens dit tennisweekend gaan we volop aan de slag om jouw tennisspel te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan trainingen met video analyses van je eigen tennisspel of met een ballenkanon en leuke tennistooltjes zoals snelheidsmeters. Dit is niet alleen super leuk, maar het gaat je ook helpen om jouw tennisspel naar een hoger niveau te brengen. Aan de slag dus!

We verblijven in een heerlijk hotel op 10 minuutjes afstand van de tennisbaan, met het strand op een steenworp afstand. Ideaal om na de training nog even uit te waaien. Als corona het toestaat, gaan we ’s avonds heerlijk met elkaar eten op het strand.

Dit kun je verwachten tijdens het tennisweekend ‘Kort-maar-krachtig’: 

  • 4,5 uur training
  • 1 x overnachting
  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2 x uitgebreide lunch
  • Afsluitend tennistoernooi
  • Uiteraard gratis Wifi

Ben je echt een tennisfanaat en wil je nog meer trainen? Op basis van de actuele beschikbaarheid kun je zelf banen huren om nog meer uren te maken.

Actuele tennisweekenden:

Tennisreis Datum Aantal Prijs Bekijk reis
Tennisweekend Den Haag
Editie: ‘Kort Maar Krachtig’
03 t/m 04 april 2021 16 - 24 € 279,-Weekend boeken
Tennisweekend Den Haag
Editie: ‘Kort Maar Krachtig’
24 t/m 25 juli 2021 16 - 24 € 279,-Weekend boeken

Video opnames van je tennisspel geven een veel beter beeld van je technische uitvoering.

Andere bestemmingen

Expeditie Tennis - Tennisweekenden

Alle tennislocaties

We organiseren tennisweekenden op diverse locaties in Nederland en een buitenlandse tennisreis naar Portugal. Benieuwd naar de andere bestemmingen? Check dan hier de overzichtspagina voor het volledige aanbod.