Tennisreis Lissabon, Portugal

Tennisreis Portugal

Wil jij lekker tennissen én tegelijkertijd genieten van het heerlijke Lissabon? Ga dan met ons mee naar het zonnige Portugal! Wij zijn blij om te kunnen melden dat we al genoeg aanmeldingen hebben om de reis van 11 – 14 juni definitief door te laten gaan. We trainen in kleine groepjes van ongeveer 4 personen per trainer en overnachten in het 4 sterren Mercure hotel. 

Lissabon is een geweldige stad, waar van alles te beleven is. Met zonnige temperaturen van 15 tot 25 graden, gaan we actief werken aan je tennisspel. We trainen 1,5 uur per dag en daarnaast heb je natuurlijk alle ruimte om vrij te tennissen of extra trainingen bij te boeken. Bij de tennisbanen hoort ook een zwembad, dus na de training kun je direct een verfrissende duik nemen. Ook buiten de tennisbanen is een hoop te beleven. ‘De witte stad’ is de romantische naam die Lissabon vaak krijgt toegedicht. De hoofdstad ligt boven de noordelijke oever van de Taag en strekt zich uit over zeven heuvels. Je vindt er schilderachtige, bochtige en smalle straatjes, maar ook brede winkelstraten, sfeervolle pleinen en historische bezienswaardigheden.

Reisinformatie
Ga met ons mee naar Portugal! We verblijven in een heerlijk viersterren hotel vlakbij de tennisclub Lisboa Racket Centre. Het hotel is centraal gelegen, op ongeveer 6 kilometer van het bruisende stadshart van Lissabon.

Vakantiegangers genieten er van de zuidelijke cultuur, met het buitenleven en goede eten. Het is ook de perfecte plaats om te winkelen met een grote verscheidenheid aan winkels, van kleine lokale boetiekjes tot grote internationale merken. En natuurlijk maak je ook even een foto van het beroemde gele trammetje. Ben jij een party-animal? Dan kun je ‘s avonds ook nog lekker losgaan in een van de vele bars en discotheken met de beste DJ’s of een klein Fado-barretje opzoeken om naar de traditionele Portugees muziek te luisteren. Ook de stranden zijn in de buurt. Hier heb je meer dan voldoende ruimte om na een actieve training op de tennisbaan volop te genieten van een heerlijke duik in zee.

Topdeal: omdat dit onze eerste tennisreis naar Lissabon is, bieden wij deze reis aan voor het Expeditie Tennis pilot-tarief van slechts 449 euro!

Dit kun je verwachten tijdens onze tennisreis naar Lissabon: 

  • 6 uur tennistraining (iedere dag 1,5 uur tennistraining en daarnaast de mogelijkheid om vrij te spelen). Extra tennistrainingen boeken is mogelijk, vraag op voorhand naar de mogelijkheden.
  • 3x overnachting
  • 3x Ontbijt
  • 2x Lunch
  • Tennistoernooi
  • Gebruik van de tennisbanen (*eerste uren inclusief, daarna tegen bijbetaling)
  • Enthousiaste lessen van ervaren tennistrainers
  • Vrije middag en avonden om naar eigen wens in te vullen of samen met de groep op pad te gaan (Lissabon verkennen, stranddag, relaxen bij het hotel of nog even door tennissen…er is genoeg te doen)

Het arrangement is exclusief vliegticket:
– Vliegticket (Vanaf 40 euro enkele reis. Gemakkelijk zelf te boeken op een tijdstip dat jou uitkomt. Dan kun je er eventueel ook extra vakantiedagen aan vastplakken.)
-Op donderdag start de eerste training om 15.30, zodat deelnemers een ochtendvlucht naar Lissabon kunnen pakken. Op zondag eindigt de training om 10.30. Daarna is er ruimte om vrij te spelen tot 12.00 uur, gevolgd door een lunch van 12.00 – 13.00. Deelnemers hebben hierdoor de mogelijkheid om een einde middag / avondvlucht te nemen.

 

 

Actuele tennisreis:

Reis Datum Max aantal Prijs Bekijk reis
Tennisreis Lissabon, Portugal 2020 11 juni t/m 14 juni 2020 16 – 24 Actie: € 449,- (Eenmalig introductietarief) Reis boeken

I am a very positive thinker, and that’s is what helps me the most in difficult moments.
Roger Federer

Andere bestemmingen

Expeditie Tennis - Tennisweekenden

Alle tennisweekenden

We organiseren tennisweekenden op diverse locaties in Nederland en een buitenlandse tennisreis naar Portugal. Benieuwd naar de andere bestemmingen? Check dan hier de overzichtspagina voor het volledige aanbod.