Over Expeditie Tennis

Techniek, tactiek én mindset

Geloof jij in jezelf en in je tennispartner? Dan is de kans veel groter dat je daadwerkelijk een goede wedstrijd speelt. Expeditie Tennis traint daarom altijd op techniek, tactiek én mindset. Iedere wedstrijdspeler zal immers herkennen: hoe hoger de druk, hoe belangrijker de rol van een ijzersterke mentaliteit.

Ken je dat gevoel, dat je nog maar één game hoeft te scoren, maar de tegenstander ineens volop terugkomt? Word je nerveus als twee slopende sets eindigen in een tie-break? Expeditie Tennis staat voor techniek, tactiek én mindset. Terwijl de meeste trainers zich enkel richten op techniek en tactiek, geloven wij dat er ook een belangrijke rol is weggelegd voor je mentale weerbaarheid. Sterker nog, bij Expeditie Tennis vormt de juiste mindset de basis voor jouw tennisspel. Ga dus voor techniek (Game), tactiek (Set) én mindset (Match!). Al het goede komt immers in drievoud.

Techniek

Tactiek

Mindset

Mini-vakantie: kort maar krachtig

Expeditie Tennis richt zich op tennissers die hun spel op een leuke manier willen verbeteren. We delen in op niveau, gemiddeld ligt het niveau tussen de 5-8. Trainen met je competitieteam, collega’s of vrienden? Of wil je juist nieuwe mensen leren kennen en kom je liever alleen? Dat kan allemaal. Omdat we begrijpen dat het leven vrij druk kan zijn, organiseren we tennisreizen in Nederland van twee tot drie dagen. Een sportieve mini-vakantie dus. Heb jij zin in een sportief en gezellig weekendje weg? Zodat je dichtbij huis jouw tennisspel kunt verbeteren en op een relaxte manier nieuwe mensen leert kennen? Dan zijn de tennisweekenden van Expeditie Tennis echt iets voor jou!

Daarom kies je voor Expeditie Tennis:

  • Trainingen op techniek, tactiek én mindset
  • Plezier op en buiten de baan
  • Minstens 4,5 uur training, zodat je echt vooruit gaat
  • Training in kleine groepen, met veel persoonlijke aandacht
  • Mini-vakanties dichtbij huis (behoud je vakantiedagen)
  • Goede trainers
  • Lekker eten en drinken
  • Top hotels op A locaties
  • Gezellig toernooi ter afsluiting

Onze bestemmingen

Alle tennisweekenden

We organiseren tennisweekenden op diverse locaties in Nederland en een buitenlandse tennisreis naar Portugal. Benieuwd naar de andere bestemmingen? Check dan hier de overzichtspagina voor het volledige aanbod.